Hoe betaal ik met PayPal in winkels?

Kijk je uit naar betrouwbare begeleiding om te kunnen betalen met PayPal in Stores? Nou, dan zul je er geen spijt van krijgen om hier te komen, want op deze blog word je alleen geholpen met nuttige oplossingen. Als u echter ook problemen heeft met andere gerelateerde PayPal-vragen, kunt u gerust contact opnemen met de hoogopgeleide experts van het PayPal klantenservice nummer. Het team is in staat om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen en ze zullen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent.

Hieronder volgen de oplossingen om uw favoriete manier van betalen met PayPal in winkels te kiezen; volg gewoon de instructies om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Het eerste dat u moet doen, is inloggen op uw PayPal-account.
  • Daarna moet u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek klikken om PayPal-instellingen te openen.
  • U moet nu op het tabblad ‘Betalingen’ klikken dat zich bovenaan de pagina Instellingen bevindt.
  • Vervolgens moet u op de knop ‘Wijzigen’ klikken naast het winkelpictogram onder aan de lijst ‘Uw favoriete manier van betalen’.
  • En dan moet u de optie ‘PayPal-tegoed’ selecteren als u een PayPal-tegoedrekening heeft en deze als uw back-upmethode wilt gebruiken.
  • U moet ook een van de vermelde gekoppelde accounts selecteren als u die als reservebetaalmethode wilt gebruiken.
  • En nu moet u op de optie ‘Een nieuwe kaart of bank koppelen’ klikken als u een andere back-upbetaalmethode wilt toevoegen. Daarna hoeft u alleen maar de gegeven aanwijzingen te volgen om de vereiste informatie voor deze betaalmethode in te voeren.
  • Eindelijk, nu, eindelijk, hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken als u klaar bent om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Nu zouden jullie allemaal goed moeten zijn om hetzelfde zonder enige moeite te beheren. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Bellen PayPal nummer, dan zullen de technici u meteen begeleiden met het nodige.