Hoe Een Transactie Van Een Paypal-Kaart In Quickbooks Online Importeren?

In het afgelopen jaar groeien organisaties en industrieën zeer snel. Dit zijn ongetwijfeld de belangrijkste functies om geld te genereren. Maar over het algemeen wordt u altijd geconfronteerd met veel van de problemen wanneer u uw inkomsten en uitgaven niet op een perfecte manier kunt organiseren.

QuickBooks biedt vele soorten software die gespecialiseerd zijn in de specifieke sector. Het is de boekhoudsoftware die al uw transactiegegevens op een vloeiende manier bijhoudt en u de beste verwerking geeft. QuickBooks Online is er een die cloudgebaseerde software is en het biedt beveiliging op bankniveau en geeft u ook het beste besturingssysteem met een gemakkelijk te begrijpen interface. U kunt ook de hele transactie regelen of instrueren via de mobiele app die beschikbaar is voor iOS en Android. Het is een automatisch GST-installatiesoftware die u veel gemak biedt en al uw mentale inspanningen vermindert.

U kunt de PayPal-app ook toevoegen aan uw online software door enkele procedures te volgen, maar voordat u deze app erin kunt gebruiken, moet u toegang hebben als beheerder en ook een zakelijke PayPal-rekening hebben. Wanneer u dit voor het eerst voor uw systeem installeert, duurt het enige tijd om het hele document te synchroniseren. Bellen Paypal is een van de manieren om er meer informatie over te krijgen.

Hoe een PayPal-kaarttransactie importeren?

• U moet eerst inloggen met dit account door het wachtwoord en de gebruikers-OD in te voeren>
• U kunt “Mijn Apps” zien in het menu aan de linkerkant.
• U moet de Sync met deze kaart zeer vertrouwelijk vinden.
• Klik op “Setting” om de details van deze betaalapp te synchroniseren.
• Later verschijnt er een nieuw tabblad.
• U kunt eenvoudig het gedeelte “App-instelling” vinden, klik daaronder op “Bewerken”.
• Het zal de transactie automatisch importeren wanneer deze eenmaal is gesynchroniseerd.

Het probleem kan zich voordoen wanneer u deze stappen zou uitvoeren. Als u vragen of twijfels heeft met betrekking tot deze software, kunt u deze gemakkelijk verkrijgen bij het team van experts en dat is de belangrijkste reden waarom mensen de voorkeur geven aan dit Paypal bellen Nummer. Het is de gemakkelijkste en snelste manier om van uw probleem en zorg af te komen.