Hoe kan ik een zakelijke rekening openen in Paypal?

Wil je leren hoe je snel een zakelijke rekening opent in PayPal? Nou, dan zou je blij zijn dat je precies de juiste blog hebt gevonden. En als u ook andere problemen heeft, neem dan zonder aarzelen contact op met Bellen Paypal. En de hoog opgeleide en efficiënte experts zullen u in een mum van tijd helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stapsgewijze instructies om een ​​zakelijke PayPal rekening te openen; je moet gewoon de instructies volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Het eerste dat u hoeft te doen, is PayPal.com bezoeken en vervolgens op ‘Aanmelden’ klikken.

 Hierna moet u het zakelijke account selecteren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.

 U moet nu uw e-mailadres invoeren in het daarvoor bestemde veld en vervolgens op ‘Volgende’ klikken.

 En dan moet u een ‘Aanmeldings-ID en wachtwoord’ maken en ook uw zakelijke contactgegevens invoeren in de daarvoor bestemde velden.

 U moet er nu voor zorgen dat u ook het ‘Privacybeleid van de gebruikersovereenkomst’ en het beleid inzake de levering van elektronische communicatie’ leest. Daarna moet u op de knop ‘Akkoord en doorgaan’ klikken.

 Nu moet u iets over uw bedrijf vertellen, zoals; voer uw werkgeversidentificatienummer in of als u een eenmanszaak bent en vul ook uw burgerservicenummer in.

 En als u er een heeft, moet u uw websiteadres invoeren en op de knop ‘Doorgaan’ klikken.

 U wordt nu gevraagd om wat aanvullende persoonlijke informatie; dit wordt alleen gebruikt ter verificatie van uw identiteit.

 Nadat de verificatie is voltooid, ontvangt u een email waarin u wordt gevraagd uw gegevens te verifiëren.

 Eindelijk, eindelijk zou u uw zakelijke account moeten hebben ingesteld en klaar voor toegang.

Als u klaar bent met de bovengenoemde stappen, moet u tevreden zijn met het resultaat. Mocht u echter een probleem tegenkomen, dan kunt u direct contact opnemen met Paypal Telefoonnummer Nederland. En de ijverige technici zorgen ervoor dat u wordt bijgestaan ​​met verdere passende oplossingen.