Hoe Kan Ik Eenvoudig Een Primair Email Adres Wijzigen In PayPal?

Wil je eenvoudig een primair e-mailadres kunnen wijzigen in PayPal? Dan heb je zeker de juiste plek gevonden. Als u echter ook andere zorgen heeft, kunt u altijd bellen op het PayPal klantenservice nummer. De in aanmerking komende en toegewijde experts zullen u dan de best mogelijke oplossingen bieden.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om uw primaire email adres op PayPal te wijzigen:

 U moet eerst naar PayPal.com gaan en vervolgens met uw Mac of pc inloggen op uw account.

 Hierna moet u op het tandwielpictogram klikken. Dit bevindt zich in de rechterbovenhoek van het huidige scherm, net naast de knop ‘Uitloggen’.

 En nu in het gedeelte ‘Email’ aan de rechterkant, moet u op de knop ‘Bijwerken’ klikken. U ziet deze naast het e-mailadres dat u uw nieuwe primaire wilt maken.

 U moet nu het vakje naast de optie ‘Maak dit mijn primaire email adres voor het ontvangen van meldingen’ aanvinken en vervolgens op de knop ‘Email wijzigen’ klikken.

En nu zou uw nieuwe e-mailadres als primair email adres moeten verschijnen en dan kunt u uw oude primaire email adres alleen indien gewenst van hetzelfde scherm verwijderen.

Als je een nieuw e-mailadres wilt toevoegen en bevestigen, volg dan onderstaande stappen;

 Je moet eerst op het ‘Plusteken’ klikken rechts naast ‘Email’, je ziet het aan de rechterkant van het scherm. En dan moet u uw nieuwe email adres invoeren en op de knop ‘Toevoegen’ klikken.

 Ten slotte moet u op het email adres klikken en op de knop ‘Bevestigen’ klikken. Daarna moet u naar uw email gaan en op de ‘bevestigingslink’ klikken en vervolgens inloggen op uw PayPal account.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen. Maar als u problemen ondervindt, neem dan contact op met het Paypal Telefoonnummer Nederland. Dan zullen de technici u onmiddellijk begeleiden met verdere nuttige oplossingen.