Hoe stuur ik een factuur met mijn PayPal rekening?

Heeft u hulp nodig om een ​​factuur te kunnen versturen met uw PayPal-rekening? Nou, dan zou je overweldigd moeten zijn dat je zeker de juiste plek hebt bereikt. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het PayPal klantenservice nummer. Dan zullen de meest geschikte experts u binnen de kortste keren van bruikbare oplossingen voorzien.

Hieronder volgen de stappen om een ​​factuur te verzenden met uw PayPal-rekening; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om de gewenste oplossingen te krijgen:

  • Allereerst moet u inloggen op uw PayPal-account en vervolgens de optie ‘Verzenden en aanvragen’ bovenaan de pagina selecteren.
  • Daarna moet je de optie ‘Stuur een factuur’ in de rechterzijbalk selecteren.
  • Vervolgens moet u een e-mailadres invoeren onder het gedeelte ‘Factureren aan’, of u moet de optie ‘Meerdere klanten factureren’ selecteren om meerdere adressen in te voeren.
  • En om nu verzendinformatie toe te voegen, moet u het vakje ‘Bestelling verzenden naar’ aanvinken en vervolgens de knop ‘Adres toevoegen’ selecteren. En als u wilt, kunt u ook kiezen voor de optie ‘Cc extra ontvangers’.
  • En dan moet je onder ‘Artikelen’ een gedetailleerde omschrijving van de factuur invullen. Kies dan voor meerdere vermeldingen de optie ‘Artikel of dienst toevoegen’. U heeft ook de mogelijkheid om een ​​bericht voor de klant achter te laten, bijvoorbeeld Algemene voorwaarden toe te voegen en een automatisch referentienummer toe te kennen.
  • Eindelijk, eindelijk, hoeft u alleen maar de knop ‘Verzenden’ bovenaan de pagina te selecteren. En als alternatief kunt u de ‘Pijl omlaag’ naast ‘Verzenden’ selecteren en de knop ‘Link delen naar factuur’ selecteren. U krijgt ook een link zodat u deze in een sms-bericht of ergens anders kunt plakken.

Als u eenmaal klaar bent met de hierboven gegeven procedure, zou u klaar moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot dezelfde procedure. Maar als u problemen ondervindt, moet u rechtstreeks contact opnemen met het Bellen PayPal nummer. En de technici zijn direct beschikbaar om u verder te begeleiden.